Categorieën

Mijn moeder werkt in een beroemde Russische supermarkt. Ze spoorde me aan om een ​​netwerkkortingskaart weg te gooien en legde de reden uit: ik deel informatie

Nu bieden de meeste winkels, vooral winkelketens, aan om een ​​kortingskaart uit te geven om bonussen te verzamelen voor elk gekocht product. In eerste instantie lijkt dit gunstig voor kopers, omdat het u mogelijk maakt om sommige goederen goedkoper te krijgen. Winkels geven echter vooral om zichzelf, niet om klanten. Mijn moeder werkt in een beroemde Russische supermarkt. Ze spoorde me aan om een ​​netwerkkortingskaart weg te gooien en legde de reden uit.

Waarom heb je echt kortingskaarten nodig?

Je kunt lang blij zijn dat je met elke aankoop een beetje kunt besparen dankzij het gebruik van een gefinancierde kaart. In werkelijkheid is dit echter niets anders dan een andere marketingtruc die erop gericht is klanten meer te laten betalen.

Als u denkt dat kortingskaarten zijn gemaakt voor uw spaargeld, denk dan nog eens goed na. Zelfs als het je echt lukt om geld te besparen, profiteert de winkel enorm om verschillende redenen:

  • Houders van kortingskaarten zijn "gebonden" aan een bepaalde winkel. Als er een keuze is tussen twee vergelijkbare supermarkten, zal de klant waarschijnlijk naar die gaan waar hij lid werd van het bonusprogramma.
  • Gewoonte volgen. De winkel ontvangt veel informatie over de voorkeuren van houders van kortingskaarten. Welke producten koop je vaker? In welke prijscategorie bevinden ze zich? Met behulp van deze informatie kan de winkel zijn klanten individuele aanbiedingen doen, die moeilijk te weigeren zijn. Zo kan een zoetekauw worden aangeboden om deel te nemen aan de vijfde chocoladevrije promotie. Misschien koop je meestal niet zoveel snoep. Hebzucht dwingt je echter om je portemonnee te openen en een aankoop te doen.

Denkbeeldige besparingen

De veronderstelling dat een kortingskaart uw budget bespaart, is eigenlijk een grote fout. Sommige kopers proberen een grote korting te krijgen door het volume van hun aankopen te vergroten. Sommige mensen beweren dat na het weigeren van kortingskaarten, hun totale cheque afnam en de boodschappenlijst afnam.


47 opmerkingen
show:
nieuw
nieuw
populair
besproken
×
×
Weet je zeker dat je de reactie wilt verwijderen?
Verwijder
×
Reden voor klacht
avatar
Margarita Rusanova
VIJFDE CHOCOLADE IS EEN VOETMOTIE, FAMILIE KOOP WAT HET NODIG HEEFT. LOPEN DOOR MEERDERE WINKELS,
antwoord
+1
avatar
Margarita Korovina
Ik gebruikte, gebruik en zal gebruiken. De besparingen zijn echt. Ik koop alleen wat nodig is. Ik heb verschillende kaarten uit verschillende winkels. Ik kies dagen en uren met grote kortingen voor gepensioneerden. In Pyaterochka en Crossroads ontving ik de kaarten gratis, omdat de cheque meer dan 500 roebel waard was. Als het bedrag minder is, wordt de kaart betaald.
antwoord
+38
avatar
Tatyana Krasnopolskaya Margarita Korovina
Welnu, het kan worden opgenomen, maar degene die zonder een kaart koopt, betaalt eigenlijk meer met die "opgenomen bonussen" voor kaarthouders.
antwoord
+6
avatar
Lana Nukash Margarita Korovina
De zogenaamde "bonussen" zijn inderdaad inbegrepen in de prijs van de goederen, maar als ze een kaart hebben en deze gebruiken, worden sommige geretourneerd. En degenen die niet gebruiken, betalen echt meer! Draag geen onzin! Wil niet - niet gebruiken !!!!!
antwoord
+6
avatar
Tatyana Zhuravleva Margarita Korovina
Naïviteit werd vóór je geboren. Al uw "bonussen" zijn in eerste instantie inbegrepen in de prijs van het product.
antwoord
+4
avatar
Lyubov Kravtseva
Onzin. Ik eet geen snoep en ik zal nooit VIJF CHOCOLATEN kopen vanwege hebzucht, maar ik kocht goederen voor de verzamelde bonussen toen ik geen geld bij me had. En alles is goed, met bonussen kun je goederen kopen, zelfs als je geen geld meer hebt voordat je met pensioen gaat, hoewel de Pyaterochka-bonuskaart
verzamelt bonussen die gelijk zijn aan 10 bonussen = 1 roebel, en die zijn er nog steeds
bonussen op een bankkaart voor "BEDANKT" hier zijn bonussen gelijk
1 bonus = 1 roebel. Ik heb ongeveer 5000 roebel verzameld op een bankkaart en ik heb alle 5000 gekocht voor "BEDANKT", en nu verzamel ik weer
bonussen, dus het was mijn "NZ" in geval van geldgebrek. : smile:
: smile:
antwoord
+12
avatar
Tatyana Zhuravleva Lyubov Kravtseva
)))))))))))))))))))))))))))))). En voor ELKE transactie neemt Sber echt geld van u aan. Je ziet het gewoon niet. Het is als een gopher: je ziet het niet, maar dat is het wel.
antwoord
+2
avatar
Lana Nukash Lyubov Kravtseva
Dit is niet waar !!!! Sberber bouwt daarentegen bonussen op "Bedankt"! En als je dit niet volgt, dan is het zo. Dit is natuurlijk een cent, maar ze zijn een pluspunt !!!!!
antwoord
0
avatar
Ljudmila stakhova Lyubov Kravtseva
goed, neemt het. en met bonussen, en zonder bonussen neemt. maar bonussen geven tenminste iets terug
antwoord
0
avatar
Marina Kozlova
Ik ben het absoluut niet eens met de auteur van het artikel. Ik heb al een ruig aantal jaren gehad sinds de opening van de eerste winkel, ik koop de meeste producten op de Crossroads. Ik heb een Tinkoff-kaart gekoppeld aan een kortingskaart, die ik voortdurend gebruik. En aan het begin van de maand krijg ik punten op de kortingskaart voor alle aankopen die ik met een bankkaart doe, niet alleen op het kruispunt, maar in het algemeen. Ik krijg ongeveer 5000-6000 punten. Dit is echt geld. Laat een beetje, maar ik besteed ze aan aankopen op de Crossroads. En integendeel, ik zal geïnteresseerd zijn als wat ik leuk vind voor een soort actie is. Dus iedereen heeft zijn eigen mening over kortingskaartenwinkels.
antwoord
+5
avatar
Natalya Gavrilova
Je moeder als junior schoonmaakmanager, en waarschijnlijk vanaf jonge leeftijd zonder verdere training?
antwoord
+3
avatar
Natalya Karetnikova Natalya Gavrilova
Ik bereikte ooit een vrij hoge positie in X5 Retail, ik verbood mijn geliefden om te winkelen bij Pyaterochka! Ik heb zelfs geen medewerkers van Pyaterochka aangenomen. Het is dus veel winstgevender om producten in verschillende verkooppunten te kopen, vooral op groothandelsbasis. Ik ga niet lang naar Pyaterochka, omdat Ik weet meer van de binnenkant van dit hele Sharashkin-kantoor. Campagnes in Pyaterochka zijn eigenlijk heel duur voor u - dit zijn geen economy class-winkels en de kwaliteit van de producten laat nog veel te wensen over.
antwoord
0
avatar
Oleg Artemyev
Aangezien de kaart uit de Pyaterochka-winkel wordt weergegeven als een bonuskaart, kan ik ervan uitgaan dat het artikel op maat is gemaakt door concurrenten.
antwoord
+14
avatar
Tatyana Zhuravleva Oleg Artemyev
Osspidyayaya, ja, elke deelnemer heeft exact dezelfde kaart met dezelfde mythische voordelen.
antwoord
-2
avatar
Vladimir Bondarev
Onzin. Nooit gefocust op de kaart. Ik heb kaarten van alle nabijgelegen winkels. Daarom kijk ik altijd naar de prijs van de goederen en kortingen op de voorraad. Schrijf geen onzin !!!
antwoord
+32
avatar
Ostap Daineko
Wist je dat ze voor elke burger van de Russische Federatie sociale diensten scoorden en om de twee jaar werden betaald? Slechts een paar maanden geleden leek hij de berekening te halen - http://moneyfond.online/ Ik versloeg mijn gegevens, ik zag dat het mogelijk was om 122940 roebel te krijgen en heb het gewoon gekregen, het is gelukt! Maar ik besloot alle instructies door te nemen en inderdaad, ik ontving mijn betaling op de kaart, het duurde ongeveer 10 minuten!
antwoord
-136
avatar
Vladimir Lisyuk Ostap Daineko
Ze hebben je geneukt !!! je zou 122941 roebel moeten krijgen !!!
antwoord
+62
avatar
TATIANA Gewoon TATIANA Ostap Daineko
... vertel het niet aan mijn slippers ...
antwoord
+26
avatar
TonyVCLCSA Ostap Daineko
Heeft het voor iedereen gewerkt?
antwoord
+17
avatar
Rassvet Slavar
Crap, HET IS OP DE KAART KUNT U PRODUCTEN KOPEN MET EEN KORTING tot 1000-2000 roebel per maand.
antwoord
+14
avatar
Tamāra Strahova
onzin. Als ik naar de winkel ga, denk ik niet eens aan de kortingskaart, maar bij het betalen, oké, ik maak een notitie, ik bespaar een behoorlijk centje. Mijn aankopen hangen op geen enkele manier af van de kaart
antwoord
+39
avatar
Marina Kozlova Tamāra Strahova
Ik ben het absoluut met je eens.
antwoord
+3

bedrijf

Succesverhalen

uitrusting